Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-10-08, 11:12   #1
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

NHL långtid 14/15


Här kommer lite långtidsspel som jag dammsugit marknaden på, hoppas ni hittar något spännande:

Florida -4,5 poäng – Buffalo @ ladbrokes 1,83 5/5 units

Toppspel, förmodligen det bästa jag hittat inför denna säsongen. Buffalo tog 21 segrar och 52 poäng förra säsongen, helt hopplöst sist och hela 14 poäng efter Florida. Skillnaden inför denna säsongen mellan lagen är att Buffalo är tippade att återigen bli tvärsist medans Florida har ett mycket intressant projekt på gång. Talanger som Huberdeau, Barkov och Bjugstad är ett år äldre och börjar sakteliga växa in i NHL-kostymen, dessutom fick man draftettan Aaron Ekblad som enligt utsago ska vara något utöver det vanliga. Dessutom har värvat in Jussi Jokinen och Shawn Thorton, rollspelare som kommer tillföra mycket. Buffalo är under uppbyggnadsfas och detta kommer ta ett par år till innan laget inte skämmer ut sig i hockeyns finrum längre. Man har stärkt upp försvaret något men laget är mer eller mindre helt profillöst.
Buffalo kommer förmodligen öka ett gäng poäng ifrån den horribla förra säsongen men kommer inte vara i närheten av Florida som faktiskt enligt mig är en contender till en slutspelsplats. Denna lina är alldeles för lågt satt och jag lastar maxspel.

På samma linje så synar jag även:

Buffalo under 29,5 vinster 1,83 @ ladbrokes 5/5 units

Detta spel är nästan lika bra som ovanstående, Buffalo tog alltså endast 21 segrar förra året, att laget ska öka med 9 segrar ser jag som mycket otroligt men denna svaga och orutinerade trupp.

Buffalo plats 8 (sist) i divisionen 3,0 @ ladbrokes 3/5 units

Läs ovan, jag bygger mina långtidsspel mycket på att det blir ytterligare ett tufft år för Bufflarna. Finns inget lag som är i närheten av lika usla, trots att det låter tjatigt

Boston Bruins vinnare av sin division 2,60 @ ladbrokes 3/5 units


Visst Boston har inte en enda ny spelare i truppen inför säsongen och har tvingats avvara Boychuk och Iginla för att rymma inom lönetaket. MEN laget besitter så otroligt mycket kvalité i alla led, Rask i målet, enormt stabila backar i Chara, Krug, Seidenberg och Hamilton, framåt är det massvis med brute force med Bergeron, Lucic osv, jag kan rabbla hela natten. Faktum är att Boston bör vara enormt revanschsugna efter att ha åkt ut mot Montreal i slutspelet förra året i ett riktigt hatmöta. Boston är ett extremt genuint lag som är jobbiga att möta, forecheckar hårt och slutar aldrig spela en match trots underläge med flera puckar. Boston vann divisionen överlägset förra året och flest poäng i hela NHL med 117 stycken. Enda hotet som jag ser det för att inte Boston ska vinna Divisionen är Tampa Bay som ser riktigt intressanta ut, men 2,60 är för spännande för att inte testa.


Boston topp 3 i divisionen 1,40 @ ladbrokes 5/5 units


Läs ovan, klart bättre ränta än banken och jag vågar nästan ta gift på att Boston inte kommer efter 3 lag i Divisionen, en division som är svag dessutom.


Colombus över 40,0 segrar 1,74 @ williamhill 3/5 units

Här är ett lag jag tror mycket på inför säsongen. Sista pusselbiten föll på plats i dagarna när man signade nytt med förstecentern Ryan Johansen. Laget har mycket kompetens och en av NHLs bästa målvakter i Bobrovsky. Det är ett tufft lag att möta med hög arbetsmoral och spelar med hög fart. Laget har sett spännade ut på försäsongen och har fina resultat. Laget tog 43 segrar förra säsongen och jag tror bara laget blir bättre, 40,0 känns för lågt för ett såhär spännande lag.

Pittsburgh topp 3 i divisionen 1,50 @ ladbrokes 3/5 units

Pittsburgh är alltid med i toppen numera, Malkin och Crosby gör ju mycket på egen hand. Det har hänt mycket här dock, ny gm, ny coach och många spelare ut och in. Laget har tappat två riktigt bra offensiva spelare i Jokinen och Neal. Hörnqvist har värvats in som en ny sniper och det återstår väl att se om han kan axla den rollen men potential finns absolut när du spelar powerplay med Crosby, Malkin och Letang. Pittsburgh har många många världsklasspelare, Fleury i kassen något skakig emellanåt. Divisionen har främst hot i Rangers och Columbus som jag ser det men Pittsburgh är fortfarande på pappret det starkaste laget i mitt tycke. Laget vann divisionen med 13 poäng förra året och jag har mycket svårt att se att man inte ska klara topp 3, det som kan hindra är skador på Malkin och Crosby. Den modiga kan prova divisionsvinnare till 3,20 som jag tagit privat 1/5 units.

Tampa Bay över 42,0 vinster 1,83 @ williamhill 4/5 units

Ett spel jag knalldiggar, geniet Yzerman har byggt upp ett fantastiskt spännande lag som tog 46 segrar förra året trots att laget saknade sin storstjärna Stamkos i 45 matcher, här finns kvalité framåt i Stamkos, Callahan, Filpulla och Tyler Johnson. Men även en riktigt spännande backsida, ett mycket smart byggt lag med fyra kedjor som är kompetenta. Dessutom en målvaktssida med Bishop och Nabokov. Tampa har verkligen ett hett lag och jag ser inte varför laget skulle ta 4 vinster färre än förra året när laget bara blir bättre och bättre. Fin fin lina!


Sen några spel med lite kortare motiveringar där jag spelar mycket på utstick oddsmässigt:

Philadelphia missa slutspelet 2,30 @ williamhill 2/5 units


Utstick här tycker jag, lagets backsida imponerar inte, Timonen kanske inte kan spela på hela säsongen, flera sidor ligger på 1,85 på respektive JA/NEJ. 50/50 enligt mig.

Ottawa missa slutspelet 1,57 @ bwin/partybets 2/5 units

Tippade att bli ett bottenlag tyvärr (gillar Erik Karlsson), tappat Spezza och inte ersatt honom. Sidorna enas om mellan 1,24 (betsson har 1,24)-1,40 ca, bwin/party sticker ut med 1,57 här.


Detroit missa slutspel 2,70 @ bet365/williamhill 2/5 units

Här håller jag med betsson och ladbrokes som sätter 2,30 respektive 2,25 på Detroit missa slutspelet för första gången på 22 år. Mycket frågetecken här som jag ser det, Datsuyk skadebenägen och kommer inleda på läktaren, hur kommer Zäta hålla? Lagets två viktigaste spelare och båda kommer från tuffa skador. Laget har svårt att knyta till sig nya stora spelare och har inte ett enda nyförvärv inför säsongen. Ska Nyquist rädda laget även i år? Sviten är i klar fara som jag ser det, oddset skoj.

Florida till slutspel 4,0 @ betsson 1/5 units


Lillvärde här och ett roligt odds imo, spännande lag som jag skrev längre upp.



LET THE SEASON BEGIN!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1), Cazzius (+1), Lazlo (+10), NiLu (+10)
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-09, 22:39   #2
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Lägger till ett spel till här och dessutom tillägger att många av dessa rekade spel finns kvar till samma odds.

Mikael Granlund över 44,5 poäng 1,86 @ betsson 2,5/5 units

Finlands nya framtida världsstjärna har nästan en hel säsong i benen nu. Förra säsongen gjorde han 41 poäng på 63 matcher vilket får anses klart godkänt, han gjorde 7 poäng på 13 matcher i slutspelet. Totalt sett snittar han över linan om han bara kommer upp till 70 matcher denna säsong med förra års snitt då. Detta snittet tror jag kommer öka rejält i år, på försäsongen har han gjort 5 poäng och är extremt vass i PowerPlay. Kommer få speltid med spelare som Parise, Koivu, Suter, Vanek och Pominville för att nämna dom vassaste. Han kan både avsluta själv men kanske främst är en playmaker.

Linan är mycket lågt satt här, en skada är givetvis förödande och något man ska ta i beaktning med sådana här långtidsspel men något som är väldigt svårt att förutsäga. Jag kalkylerar med att han har råd att missa 10 matcher och ändå fixa linan komfortabelt.

60+ poäng på den nya finska världsstjärnan.

Senast redigerad av sirlarsson den 2014-10-09 klockan 22:41.
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-09, 22:43   #3
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Sir NHL; Du som har koll, vad tror du om mitt Islanders i år - samma slumrande i de mittre/nedre regionerna som vanligt, eller? De har ju grymma perioder då de slår alla men har en grymt dålig lägstanivå, liksom alla mittenlag, iofs...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-09, 22:45   #4
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Sir NHL; Du som har koll, vad tror du om mitt Islanders i år - samma slumrande i de mittre/nedre regionerna som vanligt, eller? De har ju grymma perioder då de slår alla men har en grymt dålig lägstanivå, liksom alla mittenlag, iofs...
Finns mycket talang och kompetens, kanske något tunna. Fick dock in viktig förstärkning på blålinjen i form av Boychuk och Leddy. Kan Tavares vara hel hela säsongen och i gammalt gott slag kan det bli roligt för Islanders, en outsider för en slutspelsplats men förmodligen alldeles för veka i ett slutspel sen.

Jag tycker Islanders ska vara mycket nöjda med en eventuell slutspelsplats och sen jobba därifrån. Skrämde ju livet ur Pens för någon säsong sen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+3)
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-13, 21:46   #5
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Jag la till Buffalo under 68,0 poäng 1,83 @ ladbrokes 5/5 units också efter två inledande torskarna, förmodligen är detta det sämsta NHL-laget man sett på extremt många år.

Annars har Boston öppnat svagt, problem med målskyttet, idag torskade dom med 0,3 sekunder kvar. Väldigt onödigt måste jag säga, men jag tror maskineriet kommer igång snart. Kan bli svårt att vinna divisionen då både Habs och Bolts ser starka ut men topp 3 bör fixas oavsett.

Florida får gärna börja vinna dessutom, varför inte inatt mot Sens?

Granlund 2 poäng på 2 matcher, kan nog bli hans säsong.
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-13, 22:12   #6
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Frågan jag ställer mig, hade Buffalo ens överlevt SHL? Ligger under nu 4-0 med 33-8 i skott till Ducks. Herregud!
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-13, 22:53   #7
 
StefanSchwartzs avatar
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 30
Sharp$: 595


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nu har dom tagit bort Buffalo på Ladbrokes. Tänkte ryggat. Vet du annan sida som man fortfarande kan lira på?
StefanSchwartz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-13, 23:04   #8
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av StefanSchwartz Visa inlägg
Nu har dom tagit bort Buffalo på Ladbrokes. Tänkte ryggat. Vet du annan sida som man fortfarande kan lira på?
Kolla imorgon igen om det kommer upp.
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-10-14, 08:45   #9
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Buffalo uppe igen, nu 67,5 istället för 68, det funkar.
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-01, 21:22   #10
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Vill bara uppmärksamma er att Buffalos lina ligger nu på 66,0 poäng, fortfarande enormt bra på ett av NHLs sämsta lag genom tiderna. Dessutom är limiten mycket god på dessa långtidsspel, är du inte superlimmad har du minst 2800kr limit.

Har varit så patetiskt dåliga flera matcher så jag undrar om laget ens hade vunnit SHL.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+5)
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-02, 09:53   #11
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Jag skeppar in ytterligare 3 units på Pittsburgh att vinna Metropolitan divisionen 2,85 @ betsson. Laget har öppnat bra med 7 vinster på 10 matcher, lagets PP är överlägset bäst i NHL med sanslösa 41,9%. Laget har nu fyra raka segrar och ser otroligt starka ut även där bak där Fleury har två raka nollor. Pittsburgh har hela 19+ i målskillnad!

Jag ser inte hur Pens på något sätt skulle ha under 45% att vinna divisionen. Har redan slagit starka Ducks och fjolårsvinnaren Kings lätt till exempel. Gick fortare än någon trodde att få ihop detta nya laget med nya coachen. Kanonvärde enligt mig!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+10)
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-02, 11:57   #12
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sirlarsson Visa inlägg
Jag skeppar in ytterligare 3 units på Pittsburgh att vinna Metropolitan divisionen 2,85 @ betsson. Laget har öppnat bra med 7 vinster på 10 matcher, lagets PP är överlägset bäst i NHL med sanslösa 41,9%. Laget har nu fyra raka segrar och ser otroligt starka ut även där bak där Fleury har två raka nollor. Pittsburgh har hela 19+ i målskillnad!

Jag ser inte hur Pens på något sätt skulle ha under 45% att vinna divisionen. Har redan slagit starka Ducks och fjolårsvinnaren Kings lätt till exempel. Gick fortare än någon trodde att få ihop detta nya laget med nya coachen. Kanonvärde enligt mig!
Har dessutom 4 bra linor, PK specialister och bra defensiva forwards med bra fatt på rören (Spaling är en personlig favorit tillsammans med Dupuis) Saknas kanske lite djup på backplats men det är försumbart med den offensiva kvalitén som finns under en lång serie. Till slutspelet får dem nog värva en topp 4 back men annars ser det riktigt lovande ut.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-02, 12:05   #13
 
sirlarssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 2 930
Sharp$: 2741
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tompa87 Visa inlägg
Har dessutom 4 bra linor, PK specialister och bra defensiva forwards med bra fatt på rören (Spaling är en personlig favorit tillsammans med Dupuis) Saknas kanske lite djup på backplats men det är försumbart med den offensiva kvalitén som finns under en lång serie. Till slutspelet får dem nog värva en topp 4 back men annars ser det riktigt lovande ut.
Japp och har svårt att se Rangers eller Devils kunna hota över 82 matcher, visst bör Pens vinna divisionen runt varannan gång med dessa förutsättningar och start på säsogen?

Senast redigerad av sirlarsson den 2014-11-02 klockan 12:08.
sirlarsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-02, 19:35   #14
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sirlarsson Visa inlägg
Japp och har svårt att se Rangers eller Devils kunna hota över 82 matcher, visst bör Pens vinna divisionen runt varannan gång med dessa förutsättningar och start på säsogen?
Ett riktigt bra spel helt enkelt. Så länge både Malin och Crosby är hela känns det som en no-contest då Pens är ett erkänt bra grundspelslag som dessutom spelar i NHLs sämsta division (aka möter dem sämsta lagen flest mest) så ska dem leka hem det, lagen som utmanar är för ojämna (Philly å Washington) eller har för lite firepower i offensiven för att gå på massiva streaks (Rangers och Devils). Dessutom verkar ju Pens trivas under nye coachen och har man över 40 % i PP (ett PP som är så jävla läskigt bra och omöjligt att försvara sig emot) så kommer dem andra vara 10-15 poäng efter minst. Nu kommer man inte hålla den nivån i PP hela säsongen men jag skulle inte blir förvånad om man landade precis under 30 för så snuskigt bra är man! Mycket bra spel i mina ögon, gillar inte långkörare dock, är ju så mkt som påverkar varians, framförallt skador över 72 matcher, men det är ju värde i spelet helt klart!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-02, 22:48   #15
 
smaks avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 284
Sharp$: 1511

Smaks komplott
Stats: 60 - 71 - 5
ROI: 106.57%
Vinstprocent: 45.80%

Standard

Pittsburgh spelet finns till 3.00 Bwin
smak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td